"Când cumperi răstăuţe, cumperi arome, calitate şi savoare". Răstăuţe maramureşene la Târgul Darurilor de Crăciun - Fabrica de fericire

miercuri, 8 decembrie 2021

"Când cumperi răstăuţe, cumperi arome, calitate şi savoare". Răstăuţe maramureşene la Târgul Darurilor de Crăciun

 



De vineri până duminică (10-12 decembrie), Anca şi Catri Vălean aduc la Târgul Darurilor de Crăciun Răstăuţele maramureşene, afacerea lor de familie prin care produc paste făinoase naturale, sănătoase, gustoase şi aspectuoase.



Ideea de a produce răstăuţe artizanale le-a venit celor doi din dorinţa de a-i oferi copilului lor, în urmă cu 6 ani, o alimentaţie cât mai aproape de natural. Astfel, cei doi au reaprins obiceiul din bunici al făcutului păturii de răstăuţe.



Pasul următor a fost să adauge în aluat diverse legume din grădina lor de la ţară, pentru a oferi pastelor un plus de gust, savoare, dar şi culoare.



Fiecare ingredient folosit este ales cu grijă. Familia Vălean foloseşte în fabricarea răstăuţelor făină specială pentru paste, ouă aduse de la o fermă din apropiere şi legume din grădina proprie sau din grădinile micilor producători locali.



Când cumperi răstăuţe, nu cumperi doar o pungă de paste, cumperi arome, calitate şi savoare. Prin punga de paste cumpărată, susţii o afacere locală de familie şi o mică grădină de la ţară, bogată în legume sănătoase” - spun Anca şi Catri Vălean.



Misiunea lor este enunţată simplu şi clar: „Am început proiectul acesta din dorinţa de a consuma mâncare cât mai sănătoasă. Astfel, ne dorim să aducem în casele voastre cât mai multe alimente sănătoase, combinaţii delicioase, paste colorate şi multă bucurie pentru papilele gustative”.



Puteţi cumpăra răstăuţe colorate şi aromate de la Târgul Darurilor de Crăciun, care va fi deschis la sfârşitul acestei săptămâni, între orele 9 şi 21, la Galeria Várvédö (Centrul Vechi, vizavi de Turnul Ştefan).









Niciun comentariu:

@diana.topan