Mărțișoare brodate de la Maria Brete, la Târgul „Mărțișor cu dor” - Fabrica de fericire

sâmbătă, 22 februarie 2020

Mărțișoare brodate de la Maria Brete, la Târgul „Mărțișor cu dor”


Anul acesta, Târgul „Mărțișor cu dor” se va desfășura în casă nouă, mai precis la Galeria Varvedo, de pe strada Crișan nr. 6 (Baia Mare). Cu toate acestea, unii dintre artiștii pe care i-ați cunoscut și îndrăgit la edițiile trecute vor fi prezenți și acum.
Maria Brete (cunoscută și prin pagina ei de Facebook, Zorele colorate) propune mărțișoare-bijuterii, brodate cu motive tradiționale sau flori. Ea face minuni cu acul și ața, reușind, într-un stil inconfundabil, să realizeze piese unicat sau de serie mică, fie elegante, fie foarte vesele. O formulă reușită de a îmbina tradiția cu modernitatea.



Maria BRETE: „Am început acest meşteşug cu gândul la frumos şi la o utilizare a cusăturilor şi broderiilor manuale cu aplicaţie preponderentă în bijuterie.
Un
impuls a fost de ajuns să merg mai departe, să creez şi să inovez pentru a bucura ochii iubitorilor de frumos.
rţişoare, bijuterii şi accesorii realizate manual şi cu mult drag, veţi găsi la Mărţişor cu Dor, ediţia din acest an.



Vă aştept cu drag să ne vizitaţi în noul spațiu din Baia Mare, str. Crisan 6/1, Galeria Varvedo, cu produse noi, realizate manual în atelierul nostru.”



Târgul „Mărțișor cu dor” va fi deschis de vineri, 28 februarie, până duminică, 1 martie, între orele 9 și 21. Evenimentul este organizat de Asociația NOD.



Niciun comentariu:

@diana.topan