Bijuterii contrastante de la Rebeca Rafael la Târgul Darurilor de Crăciun - Fabrica de fericire

miercuri, 8 decembrie 2021

Bijuterii contrastante de la Rebeca Rafael la Târgul Darurilor de Crăciun

 



Într-o piaţă în care bijuteriile de toate felurile abundă, e foarte greu să fii original. Însă o bijuterie lucrată manual, din materiale de calitate şi cu talent, iese imediat în evidenţă.



Bijuteriile Rebeca Rafael se pot recunoaşte imediat, datorită contrastului dintre materialele folosite, dar şi lucrăturii migăloase. Le veţi putea găsi în acest weekend la Galeria Várvédö (Baia Mare, Centrul Vechi, vizavi de Turnul Ştefan), în cadrul Târgului Darurilor de Crăciun, care a ajuns la ediţia a X-a. Program de vizitare şi cumpărături: de vineri până duminică (10-12 decembrie), între orele 9 şi 21.



Oamenii din spatele brandului de bijuterii Rebeca Rafael sunt Rebeca și Gabi. Un cuplu foarte fain care s-a mutat din orașul natal într-un loc retras, la marginea unei păduri, în care au găsit liniștea și inspirația necesară pentru creațiile lor. Au căutat și caută mereu să descopere tehnici și materiale noi pentru a crea bijuterii cât mai diverse și pentru a evita monotonia.



Colecția cu care vor veni la târg se numește “Agregare” și prin intermediul ei încearcă să scoată la lumină contrastul dintre lemn, un material brut, neregulat și incontrolabil, care nu se oprește niciodată din transformare, în relație cu alama, cuprul sau lâna, care sunt flexibile, uniforme și care permit transformarea și modelarea lor ca un proces firesc și natural.



Mai multe despre ei și creațiile lor puteți găsi pe pagina de Facebook Rebeca Rafael .



Niciun comentariu:

@diana.topan