Expoziţia "...Trilema" rămâne deschisă - Fabrica de fericire

vineri, 2 februarie 2018

Expoziţia "...Trilema" rămâne deschisă


Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» împreună cu Grupul Kroma anunță că expoziția de artă contemporană ...Trilema a artiștilor Serge Vasilendiuc, Joanna Banek și Tomasz Awdziejczyk, rămâne deschisă pentru vizitare până pe 15 februarie 2018.  Comisar de expoziie este dr. Tiberiu Alexa, directorul Muzeului de Artă.
Detalii din lucrările expuse
Grupul Kroma revine la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» cu expoziția ...Trilema. Aceasta este cea de-a doua colaborare a muzeului cu grupul KRoma, după Călătoria găzduită în 2015, comisariată tot de dr. Tiberiu Alexa.  
KRoma este un grup de artiști înființat în în anul 2011 jurul unor preocupări, discuții și viziuni comune asupra artei, așa cum afirmă Serge Vasilendiuc în manifestul grupului, din 27 ianuarie 2011. Numele grupului Kroma derivă de la termenul «culoare» din limba greacă, de la Cracovia şi de la România, pentru că acesta reuneşte artişti care trăiesc la Cracovia, Polonia, mulţi dintre ei având origini româneşti.
Afişul expoziţiei
Expoziţia este deschisă la sediul muzeului, în Baia Mare, pe str. 1 Mai nr 8, de marți până duminică, între 10,00 – 17,00. Accesul vizitatorilor se face până la 16,30.


Niciun comentariu:

@diana.topan