Bijuteriile Rebecăi Dan, la Târgul Darurilor de Crăciun - Fabrica de fericire

sâmbătă, 7 decembrie 2019

Bijuteriile Rebecăi Dan, la Târgul Darurilor de CrăciunRebeca Dan este din Sighetu Marmației și este o prezență constantă la târgurile de Crăciun și Mărțișor de la Biblioteca Județeană din Baia Mare. Bijuteriile ei nu pot fi confundate: au simplitatea plină de rafinament a lemnului decorat cu motive inspirate din tradiție.Fie că sunt cercei, coliere sau pandantive, podoabele Rebecăi au aerul de libertate și rebeliune al anilor ‘70. Iar cele care le poartă parcă spun: „Sunt frumoasă și nu-mi pasă de nimic!”


Bijuteriile Rebecăi nu pot trece neobservate, fără a fi, totuși, ostentative. Am și eu o pereche de cercei cumpărați de la Rebeca Dan la unul dintre târguri, și merg bine cu șalvari :) Am cumpărat, de asemenea, de mai multe ori mărțișoare în același stil, care au fost o bucurie pentru ochi și pentru suflet.
Veți găsi cele mai noi bijuterii create de Rebeca Dan la Târgul Darurilor de Crăciun, care va fi deschis la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare între 18 și 21 decembrie. Organizator: Asociația NOD.


Niciun comentariu:

@diana.topan