Cer.amica expune pentru prima dată. Unde? La Târgul Darurilor de Crăciun! - Fabrica de fericire

joi, 12 decembrie 2019

Cer.amica expune pentru prima dată. Unde? La Târgul Darurilor de Crăciun!




Cel mai bine și cel mai confortabil ne simțim acasă. Acolo ne relaxăm, acolo ne dăm jos măștile sociale, acolo suntem noi, cei adevărați. E important să ne creăm un cuib care să ne dea siguranța că ne permitem aceste libertăți. Casa să fie locul în care fiecare colțișor să ne reprezinte. Și să nu semene cu nicio altă casă.
Tânăra băimăreancă Laura Zanetti a creat un nou brand de ceramică, numit Cer.amica. Primele sale creații vor fi expuse la Târgul Darurilor de Crăciun, și constau într-o colecție de obiecte utilitare precum farfurii, cești de ceai și cafea, ceainic, dar și obiecte ornamemtale, precum vase, fructiere, sfeșnice etc.



Laura Zanetti: „Aceasta colectie are drept caracteristică forme simple și intuitive. Decorul este grafic și a pornit tot de la ideea de desen liber, intuitiv. Micile accente de platină și aur conferă formelor un detaliu elegant și prețios. Colecția per ansamblu sugerează forme intuitive potrivite cu detalii sofisticate.”

Obiecte unice, create manual, care aduc ansamblului bucătăriei și sufrageriei originalitate, frumusețe și bun gust. Aveți ocazia de a le admira și cumpăra cu câteva zile înainte de sărbători.



Târgul Darurilor de Crăciun va fi deschis în perioada 18-21 decembrie, în Salonul Artelor al Bibliotecii Județene „Petre Dulfu”. Organizator: Asociația NOD.


Niciun comentariu:

@diana.topan