Bijuterii fine din ceramică, la Târgul "Mărțișor cu dor" - Fabrica de fericire

joi, 27 februarie 2020

Bijuterii fine din ceramică, la Târgul "Mărțișor cu dor"



Pe lângă mărțișoare, dintre care v-am prezentat deja pe blog mai multe modele, veți găsi la Târgul "Mărțișor cu dor", care se deschide mâine dimineață, și alte produse frumoase. Fie că e vorba despre cosmetice, mici obiecte de mobilier sau obiecte decorative, acestea sunt realizate manual, de artiști care țin la lucrul bine făcut și care își respectă clienții.



Nu vor lipsi, nici anul acesta, bijuteriile. De altfel, mărțișoarele sunt un soi de bijuterii sezoniere, așa încât potrivirea e evidentă. O artistă obișnuită a Târgului "Mărțișor cu dor" este Andreea Șchiopu, care creează bijuterii din ceramică ce poartă amprenta inconfundabilă a personalității ei. Bijuterii caracterizate prin simplitate, rafinament și feminitate și care poartă marca Cherish Ceramics




"Sunt Andreea Șchiopu şi creez bijuterii din ceramica de peste 10 ani. Cherish Ceramics este expresia materială a pasiunii mele pentru această artă a focului. Inspirate fie din natura, fie din geometrie, bijuteriile mele îmbină culori vii prin glazuri ceramice şi forme simple, acordând o nota aparte oricui le poartă sau le oferă cadou. Piesele sunt fie unicat fie realizate în serii limitate, gândite pentru a completa orice fel de ţinută şi realizate cu mult drag.



Am participat la multe ediții ale târgului “Mărțișor cu dor“ şi vă invit cu drag să ne faceți o vizită și anul acesta la Galeria Varvedo şi să vă bucurați, alături de noi, de atmosfera creativă pe care târgul reuşeşte să o evoce la fiecare ediţie."


Târgul "Mărțișor cu dor" va fi deschis, între orele 9 și 21, de mâine până duminică, în Baia Mare, la Galeria Varvedo, de pe strada Crișan nr. 6/1 (vizavi de Turnul Ștefan, lângă Teatrul Municipal). Organizator: Asociația NOD. 








Niciun comentariu:

@diana.topan