Mărțișoare purtătoare de simboluri, de la cer.amica, la Târgul "Mărțișor cu dor" - Fabrica de fericire

joi, 27 februarie 2020

Mărțișoare purtătoare de simboluri, de la cer.amica, la Târgul "Mărțișor cu dor"



Produsele din ceramică ce poartă marca cer.amica le-ați putut admira și cumpăra la Târgul Darurilor de Crăciun, care a avut loc la Biblioteca Județeană "Petre Dulfu" la finele anului trecut. De data aceasta, la Târgul "Mărțișor cu dor", cer.amica ne surprinde cu o colecție de mărțișoare purtătoare de simboluri. Simplitatea și rafinamentul lor vă vor surprinde. 



La origine, obiceiul mărţişorului este legat de reînnoirea naturii, serbând schimbarea anotimpurilor și venirea primăverii. Similar asocierii dintre cele două fire de ață albă și roșie, marțișoarele cer.amica reprezintă asocierea dintre ideea generală de mesaj, de prognoză și elementele naturale ce trec prin procesul ciclic de regenerare. Hârtia reflectă noțiunea de veste sub forma unui plic, iar norii, bărcuța și avionul de hârtie reprezintă precipitațiile, vântul și schimbările de temperatură caracteristice primăverii.



Târgul "Mărțișor cu dor" se desfășoară anul acesta într-un nou spațiu, mai exact la Galeria Varvedo, situată în Baia Mare, pe strada Crișan nr. 6/1 (vizavi de Turnul Ștefan, lângă Teatrul Municipal). Program: de vineri, 28 februarie, până duminică, 1 martie, între orele 9 și 21. Organizator: Asociația NOD. 








Niciun comentariu:

@diana.topan