Pioni-broșă pentru femei vesele, de la Lipo Iri, la Târgul "Mărțișor cu dor" - Fabrica de fericire

marți, 25 februarie 2020

Pioni-broșă pentru femei vesele, de la Lipo Iri, la Târgul "Mărțișor cu dor"



La Târgul "Mărțișor cu dor" o veți regăsi, anul acesta, pe Lipo Iri, alături de pionii ei veseli și colorați. Cu acești omuleți și animale în miniatură, Lipo Iri reușește să contureze un univers propriu, în care inocența și ludicul sunt la ele acasă. Pionii pot fi purtați în piept tot anul, și vă vor face zilele mai ușoare, aducându-vă bucurie.



Lipo Iri: "Vă aștept la standul @lipo.iri din târgul de Mărțișor cu dor să explorați, să vă jucați, să căutați și să găsiți fărâme de povești și bucățele de primăvară.



Mi-a plăcut mereu să experimentez, să încerc fel de fel de lucruri și să mă joc cu culori, forme și texturi. Astfel, anul acesta vin cu mărțișoare ludice, inspirate din natură, tradiții și superstiții populare, fiecare piesă având în ea o bucățică din creativitatea mea și, sper eu, un mesaj cu bucurie de viață. Sunt poznașe și zburdalnice, pline de energie și culoare, vesele și povestitoare, așa cum vă doresc și vouă să vă fie primăvara.



Pentru mine, «pionii broșă» sunt nu doar un mărțișor, ci și un mic prieten, împreună cu care sărbătoresc și mă bucur de întoarcerea la viață a naturii."



Târgul "Mărțișor cu dor" se va desfășura anul acesta într-un nou spațiu: Galeria Varvedo, strada Crișan nr. 6/1, vizavi de Turnul Ștefan. Evenimentul va debuta vinerea aceasta, pe 28 februarie, și se va încheia duminică, 1 martie. Program: de la ora 9, la ora 21. Organizator: Asociația NOD.

Foto: Alina Bondrea


Niciun comentariu:

@diana.topan