Târgul "Mărțișor cu dor" se deschide azi - Fabrica de fericire

vineri, 28 februarie 2020

Târgul "Mărțișor cu dor" se deschide azi

A sosit și ziua mult așteptată! 😃 Târgul de mărțișoare și cadouri "Mărțișor cu dor" se deschide în această dimineață, la ora 9. El va putea fi vizitat până duminică, la ora 21, în noul spațiu: Galeria Varvedo, Baia Mare, strada Crișan nr. 6/1, vizavi de Turnul Ștefan, lângă Teatrul Municipal.



Cu siguranță, la acest târg veți găsi cele mai frumoase mărțișoare din oraș. Kitsch-ul și proasta calitate sunt excluse. La "Mărțișor cu dor" își expun și vând creațiile doar artiști adevărați, care doresc să își bucure clienții cu creații unicat sau în serie mică, lucrate manual și cu multă imaginație. 



Mărțișoarele sunt foarte variate, fiecare artist având un stil propriu. Dacă unii folosesc acul și ața, alții folosesc ceramica, argintul, lemnul sau pânza și plantele presate. Rezultatul sunt zeci de modele care, cu siguranță, le vor face pe cele care le vor purta să se simtă răsfățate. 



Pe lângă mărțișoare, la târg veți găsi și cadouri, fie pentru voi, fie pentru cei dragi. De la mici obiecte de mobilier, la bijuterii și cosmetice naturale, gama darurilor este destul de largă. Sunt lucruri pe care, în afara târgurilor organizate de Asociația NOD, nu le veți găsi adunate laolaltă, ci doar prin atelierele artiștilor. Târgul "Mărțișor cu dor" este o bună ocazie să vă aprovizionați cu produsele și obiectele voastre preferate. 



Dacă în articolele postate pe acest blog ați "ochit" ceva ce vă place, acum este momentul să mergeți la Galeria Varvedo, să cumpărați acel obiect. Azi, mâine și poimâine, târgul va fi deschis între orele 9 și 21. 

Primăvara începe la "Mărțișor cu dor"! 💜💜💜













Niciun comentariu:

@diana.topan