Muzeul de Artă, doar online până pe 31 mai - Fabrica de fericire

joi, 14 mai 2020

Muzeul de Artă, doar online până pe 31 mai



Muzeul de Artă din Baia Mare nu se va deschide pentru public mai devreme de 31 mai. Primirea vizitatorilor în noile condiții, în care pericolul reprezentat de pandemie este încă prezent, necesită anumite adaptări și pregătiri. Angajații muzeului au lucrat în toată această perioadă și o fac și acum, chiar dacă publicul poate vizita expozițiile doar online, deocamdată.





COMUNICAT DE PRESĂ
Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»
anunță că
toate activitățile cu publicul, inclusiv vizitarea expozițiilor,
rămân suspendate până în 31 mai 2020.


Starea de sănătate și siguranța vizitatorilor noștri, respectiv a personalului muzeului, precum și a comunității ca întreg reprezintă una dintre prioritățile instituției noastre. Aplicăm în continuare măsurile luate de autorități pe plan național și internațional și lucrăm la adaptarea programului și a condițiilor de vizitare pentru a elimina riscurile și vulnerabilitățile generate de răspândirea COVID-19 pentru a putea relua programul cu publicul în condiții adecvate.
Informațiile privind reluarea accesului public vor fi transmise în timp util.
În această perioadă păstrăm legătura cu publicul nostru online. Vă poftim să parcurgeți turul virtual al Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» în secțiunea "Vizitare" de pe pagina web www.muzartbm.ro și pe blog la adresa muzeuldeartabaiamare.wordpress.com (nu uitați de activarea FlashPlayer). Activitatea instituției noastre continuă, iar pentru orice informații vă invităm să ne contactați pe adresa de e-mail muzartbm@yahoo.com sau prin intermediul rețelelor de socializare.


dr. Tiberiu ALEXA,  director
dr. Ioan Angel NEGREAN, coordonator Birou programe şi marketing



Niciun comentariu:

@diana.topan