Ioana Matei aduce bijuterii cu scânteieri stelare la Târgul Darurilor de Crăciun - Fabrica de fericire

vineri, 3 decembrie 2021

Ioana Matei aduce bijuterii cu scânteieri stelare la Târgul Darurilor de Crăciun

 


Târgul Darurilor de Crăciun aduce în faţa băimărenilor iubitori de rafinament produse lucrate cu mâini migăloase de artişti şi artizani care iubesc ceea ce fac. Anul acesta, în oferta târgului se regăsesc şi bijuteriile Ioanei Matei, care stârnesc reacţii puternice, făcându-se admirate şi dorite.



Absolventă a cursurilor de grafică din cadrul Universității Naționale de Artă București, Ioana Matei creează bijuterii din 2006. Demersul său artistic se concretizează în lucrări unicat, ce îmbină modele sculpturale cu limbaj grafic și care se prezintă publicului sub formă de bijuterie-concept.



Bijuteriile pe care le creez sunt viziuni personale, jocuri dintre mine și idee; ceea ce trasează un caracter experimental acestora, realizabil prin folosirea unor materialități foarte diferite, asocieri inedite și tehnici neconvenționale”, spune Ioana Matei.



ET LA NUIT este o romanță în tonuri de albastru, cu nuanțe accentuate de scânteierile și strălucirea unor sfere îndepărtate. Este despre vis, despre plutire, despre impalpabil.



Mai multe despre Ioana și munca ei, pe Ioana Matei Jewelry.




Târgul Darurilor de Crăciun vă aşteaptă în perioada 10-12 decembrie, între orele 9 şi 21, la Galeria Várvédö din Centrul Vechi al Băii Mari (vizavi de Turnul Ştefan). 







Niciun comentariu:

@diana.topan