Liber la dăruit. Doar celor mai dragi - Fabrica de fericire

miercuri, 18 decembrie 2019

Liber la dăruit. Doar celor mai dragi



Azi dimineață m-am trezit puțin emoționată. Se deschidea Târgul Darurilor de Crăciun. Pe care, an de an, obișnuiam să îl vizitez la prima oră. Cu mare bucurie.

De data aceasta, am ajuns pe înserate. Dar oamenii, culorile, formele și aromele pe care le-am găsit acolo m-au mișcat la fel de mult. Îmi erau familiare, și totuși erau noi. Pentru că, la Târgul Darurilor de Crăciun, ești surprins de fiecare dată de obiectele unicat expuse spre vânzare.

Doar cele mai dragi persoane din viața ta vor primi un dar de aici. Sunt obiecte încărcate de iubirea celui care le-a creat, sunt obiecte muncite cu drag, obiecte unice care au valoare nu pentru că ar fi realizate din materii prime scumpe, ci pentru că sunt expresia unei creativități deosebite.

Sunt daruri speciale pentru persoane speciale.

La târg vă așteaptă o atmosferă caldă, cu fursecuri coapte de Ileana și Ionuț, cu ceai cald, iar joi seara, de la 18,30, cu un recital de colinde susținut de Casandra Maria Hauși.

Târgul Darurilor de Crăciun este deschis la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare, Salonul Artelor, joi și vineri, de la 9 la 19, iar sâmbătă, de la 9 la 14. Intrarea este liberă. Organizator: Asociația NOD. 

Crăciun cu iubire!












Niciun comentariu:

@diana.topan