Mărțișoare pentru femei îndrăznețe, de la Odette Lupu, la Târgul "Mărțișor cu dor" - Fabrica de fericire

luni, 24 februarie 2020

Mărțișoare pentru femei îndrăznețe, de la Odette Lupu, la Târgul "Mărțișor cu dor"



Pentru prima oară, după 12 ani, Târgul "Mărțișor cu dor" se va desfășura într-un nou spațiu: Galeria Varvedo, strada Crișan nr. 6/1, vizavi de Turnul Ștefan. Evenimentul va debuta vinerea aceasta, pe 28 februarie, și se va încheia duminică, 1 martie. Program: de la ora 9, la ora 21. Organizator: Asociația NOD.



O prezență nouă la Târgul "Mărțișor cu dor" o constituie creațiile lui Odette Lupu. Este vorba despre mărțișoare prețioase, realizate din argint, pentru femei cu gusturi îndrăznețe. 



Odette Lupu: "Am absolvit Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, la secția Grafică de șevalet. În prezent sunt profesor la Școala de bijuterie contemporană LUPU.

Creez bijuterii care pornesc de la un concept, doresc să completeze personalitatea purtătorului, să transmită o anumită energie, depășind rolul decorativ de accesoriu. Explorez relația dintre bijuterie și corpul uman, căutând asocieri armonioase între diferite materiale și tehnici de lucru.

iesele expuse sunt din argint, lucrate manual, conțin simboluri transpuse în motive geometrice, vegetale, zoomorfe și antropomorfe, sub formă de talisman."










Niciun comentariu:

@diana.topan