Expoziția online "Portretul în arta băimăreană" - Fabrica de fericire

vineri, 6 noiembrie 2020

Expoziția online "Portretul în arta băimăreană"




Dacă e pandemie și nu putem vizita expoziții de artă, ne rămân la dispoziție expozițiile online. Chiar dacă trăim vremuri grele, nu ar trebui să ne neglijăm sufletele și nevoia de frumos. 

Muzeul Județean de Artă "Centrul Artistic Baia Mare" ne propune, în perioada noiembrie 2020 - februarie 2021, expoziția de pictură "Portretul în arta băimăreană",  care poate fi admirată pe blogul muzeului, AICI, pe Facebook (@MJACABM) și pe Instagram (@muzartbm). 

"Vom pătrunde treptat în profunzimea expoziției, cu ajutorul informațiilor bio-bibliografice și a imaginilor cu detalii ale picturilor. Vom profita de accesibilitatea instrumentelor online pentru a savura cu adevărat discursul artistic, în tihnă, în contextul ales!

Deși expoziția este așezată pe simezele muzeului, siguranța și starea de sănătate a vizitatorilor și a personalului Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» este prioritară. Instituția noastră rămâne așadar închisă pentru public

Așteptăm scăderea numărului de cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-Cov-2 și relaxarea măsurilor de siguranță pentru a putea relua vizitarea și fizic, la sediul nostru. Vă anunțăm din timp toate modificările!" - dr. Ioan Angel Negrean, coordonator Compartiment Programe Educaționale, Marketing și drd. Oana Enășel, referent marketing). 

Enjoy!

Niciun comentariu:

@diana.topan