Concentrare colectivă de alungat ploaia - Fabrica de fericire

miercuri, 31 iulie 2019

Concentrare colectivă de alungat ploaia

Vinerea trecută am cântat cu adevărat în ploaie, căci vremea nu a ținut cu noi, dar săptămâna aceasta e musai să vizionăm filmul până la sfârșit. Nimic nu e mai frustrant decât să cunoști începutul unei povești de dragoste, dar nu și continuarea ei.
Așa că fiți cuminți, concentrați-vă puternic, bateți mătănii și țineți post negru până vineri seară la 10. Ploaia ne va ocoli miraculos și răsplata ne va aștepta la Teatrul de Vară!

COMUNICAT DE PRESĂ


Povești sub stele  reia vineri, 2 august, de la ora 22,00, la Teatrul de Vară băimărean, proiecția filmului “Singin’ in the Rain”, întreruptă săptămâna trecută de ploaie.
Condițiile meteo nefavorabile ne-au obligat să întrerupem difuzarea musicalului, așadar biletele cu numărul cuprins între 784  - 898, vândute în 26 iulie, sunt valabile pentru proiecția de vinerea aceasta.
“Singin’ in the Rain” (SUA, 1952), este unul dintre cele mai iubite musicaluri din toate timpurile. Regizat de Gene Kelly și Stanley Donen, acesta prezintă momentul în care la Hollywood se face tranziția de la filmul mut la cel cu sonor, iar multe vedete par să aibă probleme de adaptare.
Don Lockwood (Gene Kelly) si Lina Lamont (Jean Hagen) formează un cuplu de succes, cel puțin pe scenă. Pentru a-și spori popularitatea, la cererea producătorilor cei doi pozează în amorezi și în viața reală, cu toate că între ei există fel de fel de animozități. Situația se complică și mai mult când cel mai recent film al lor, “The Dueling Cavalier” este transformat într-un musical, iar Lina are nevoie de o dublură. În scenă intră Kathy Selden (Debbie Reynolds), care devine vocea ei, însă nu doar din spatele cortinei…
Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. Deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi reluate, iar biletele vor fi valabile pentru proiecția următoare.Niciun comentariu:

@diana.topan