Vineri, la Teatrul de Vară, Hollywood-ul cântă în ploaie - Fabrica de fericire

joi, 25 iulie 2019

Vineri, la Teatrul de Vară, Hollywood-ul cântă în ploaie

Dacă sunteți prin Baia Mare, înseamnă că nu sunteți în concediu, adică ați avut o săptămână grea la serviciu și v-ar prinde bine o seară de vineri relaxantă.
Filmul propus de echipa de la Povești sub stele (Oana Enășel și Răzvan Teodorescu) pentru săptămâna aceasta e cum nu se poate mai potrivit: o cădere într-un timp când viața era mai simplă (sau, cel puțin, așa ne place nouă să credem) și mai luminoasă. Muzică, dans, dragoste și naivitatea aceea specifică filmelor clasice, care parcă ne lipsește în vremurile în care pe primul plan sunt așezate efectele speciale cât mai costisitoare.

Totul în atmosfera caldă a Poveștilor sub stele, adică

Teatrul de Vară + hamace + limonadă + Prosecco + floricele = LOVE.




COMUNICAT DE PRESĂ


Povești sub stele  vă invită vineri, 26 Iulie, la ora 22,00, la Teatrul de Vară băimărean, să urmărim împreună “Singin’ in the Rain”.
Filmul clasic pe care îl propunem în luna iulie este “Singin’ in the Rain” (SUA, 1952). Musicalul regizat de Gene Kelly și Stanley Donen prezintă momentul în care la Hollywood se face tranziția de la filmul mut la cel cu sonor, iar multe vedete par să aibă probleme de adaptare.
Don Lockwood (Gene Kelly) si Lina Lamont (Jean Hagen) formează un cuplu de succes, cel puțin pe scenă. Pentru a-și spori popularitatea, la cererea producătorilor cei doi pozează în amorezi și în viața reală, cu toate că între ei există fel de fel de animozități. Situația se complică și mai mult când cel mai recent film al lor, “The Dueling Cavalier” este transformat într-un musical, iar Lina are nevoie de o dublură. În scenă intră Kathy Selden (Debbie Reynolds), care devine vocea ei, însă nu doar din spatele cortinei…
Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită.
Deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor respecta programarea lunii iulie, iar filmul anulat va rula în luna august. 

Singin' in the Rain - Official Trailer

Niciun comentariu:

@diana.topan