"Astăzi eu gătesc" - cartea micilor bucătari - Fabrica de fericire

miercuri, 27 mai 2020

"Astăzi eu gătesc" - cartea micilor bucătari






Pandemia aceasta, pe lângă toate relele pe care le-a adus, a avut şi un efect neaşteptat: mai toată lumea s-a apucat de gătit. Dintr-o dată, Facebook-ul s-a umplut cu fotografii cu pâini, prăjituri banana bread, gogoşi, paste şi tot soiul de meniuri mai mult sau mai puţin sofisticate, după firea şi gustul omului.


Cu siguranţă, acest nou tip de comportament în familie a înfluenţat şi copiii. Şi nu cred că sunt puţini cei care şi-au dorit să experimenteze bucătăritul. De altfel, am şi văzut câteva mânuţe pline de făină şi aluat în unele fotografii de pe Facebook.


Acum există şi o carte de bucate concepută special pentru copii. Publicată la Editura Cartemma din Baia Mare, cărticica se intitulează „Astăzi eu gătesc” şi este scrisă şi ilustrată de Ioana Vlad-Munteanu. Ea este realizată în colaborare cu Cofetăria Mai Dulce din Baia Mare şi conţine câteva reţete simple, dulci şi sărate, gata a fi încercate de cei mici.


Cartea atrage de la prima vedere prin culorile ei vii şi prin ilustraţiile extrem de frumoase. Ioana Vlad-Munteanu face ca gătitul să pară o joacă. Cei mici se vor distra încercând să prepare reţetele, bineînţeles sub supravegherea unui părinte sau bunic.


Puteţi comanda cartea, împreună cu ceva bun de la Mai Dulce, AICI .
Sau direct de la Editura Cartemma, AICI .
Poftă bună! :)

Niciun comentariu:

@diana.topan