Bijuterii de Maria Brete la Târgul Darurilor de Crăciun - Fabrica de fericire

miercuri, 4 decembrie 2019

Bijuterii de Maria Brete la Târgul Darurilor de Crăciun




Târgul Darurilor de Crăciun a fost locul și momentul în care am descoperit artiști care creează bijuterii deosebite. Podoabe unice, valoroase nu atât prin materialul folosit, cât prin creativitatea, prin imaginația din care s-au născut. Sunt bijuterii care reușesc să scoată orice femeie din anonimat. Și să îi facă pe ceilalți să o întrebe de unde și le-a cumpărat. Iar acesta este cel mai frumos compliment.



Maria Brete e unul dintre acei artiști care și-au creat un stil prin care pot fi recunoscuți ușor. Ea realizează broderii şi cusături manuale, tematice si tradiționale, asamblate în bijuterii şi accesorii moderne.

De la Maria Brete am o pereche de cercei la care mă uit cu jind tot anul, și pe care de obicei îi port între lunile noiembrie și februarie. Sunt cusuți manual cu brazi împodobiți, iar când îi port am o stare de spirit festivă. Îmi sunt foarte dragi și nu i-aș da nici pe un kilogram de aur. 



Pe Maria Brete o veți găsi, între 18 și 21 decembrie, la Târgul Darurilor de Crăciun, organizat de Asociația NOD la Biblioteca Județeană “Petre Dulfu”. 

Un eveniment pentru oameni cu personalitate.

Un comentariu:

@diana.topan