Rochițe pentru copile cochete, la Târgul Darurilor de Crăciun. De la Nine Oz - Fabrica de fericire

duminică, 15 decembrie 2019

Rochițe pentru copile cochete, la Târgul Darurilor de Crăciun. De la Nine Oz


Oana Zaharie este din Baia Mare și este deținătoarea brandului de creație vestimentară Nine Oz (click pentru acces la pagina de Facebook). Este pentru prima oară prezentă la un târg, de obicei putând fi găsită în atelierel ei de creație.



La Târgul Darurilor de Crăciun, Oana Zaharie va expune o colecție de aproximativ 15 rochițe pentru fetițe cu vârste cuprinse între 6 luni și 5 ani. Sunt produse unicat, adecvate sezonului rece, care încearcă să cucerească prin originalitate. Oana Zaharie a evitat materialele folosite de obicei la hăinuțele cumpărate din mall-uri, cum ar fi tulul sau paietele, și a folosit materiale care îi amintesc de copilăria ei (și a noastră), precum catifeaua. Culorile sunt diverse, de la vișiniu la verde și de la mov la maron.

Fetițele care aleg Nine Oz au personalitate puternică, preferă să își aleagă singure rochițele și poartă hăinuțe foarte colorate.



Cu siguranță, există acum în Baia Mare câteva copilițe pe care Târgul Darurilor de Crăciun le va face foarte fericite.

Târgul Darurilor de Crăciun se deschide miercuri, 18 decembrie, și poate fi vizitat până sâmbătă, 21 decembrie, la Biblioteca Județeană "Petre Dulfu" din Baia Mare. Organizator: Asociația NOD.

Niciun comentariu:

@diana.topan