Mărțișoare-reminder de la Alina Bradu, la Târgul “Mărțișor cu dor” - Fabrica de fericire

luni, 17 februarie 2020

Mărțișoare-reminder de la Alina Bradu, la Târgul “Mărțișor cu dor”



Se apropie finalul lunii februarie, așadar m-am gândit să vă reamintesc că anul acesta, Târgul “Mărțișor cu dor” se va desfășura într-un nou spațiu: Galeria Varvedo, strada Crișan nr. 6/1, vizavi de Turnul Ștefan.

Mai țineți minte ce v-ați propus, la final de decembrie, să schimbați în noul an? E foarte posibil să nu vă mai amintiți. Și e păcat, pentru că, de obicei, la ceas de bilanț suntem ambițioși și puși pe fapte bune. Dar apoi ne luăm cu problemele cotidiene și uităm de toate promisiunile pe care ni le-am făcut.
Dar nu-i nimic. La Târgul Mărțișor cu dor vom găsi mărțișoarele Alinei Bradu, care ne reamintesc lucrurile bune care am dori să ni se întâmple în viață. Dragoste pentru familie și animale, respect față de natură, mai multă lectură - lucruri prețioase, care ne fac să fim oameni.

O idee originală, surprinzătoare, deși atât de simplă!



“Salut!

Mă numesc Alina Bradu și sunt din Cluj-Napoca. Am absolvit Facultatea de Arte Plastice din Cluj-Napoca în 2007, la departamentul de Grafică, după care am urmat un Masterat la Universitatea de Arte Plastice din București. În prezent lucrez în cadrul unui studio de animație ca background artist și animator secund. 
De fiecare dată când am avut ocazia am participat la diverse târguri de Mărțișor din Cluj-Napoca sau din București. Anul acesta, pentru prima dată, am să particip la Târgul de Mărțișor din Baia Mare, cu o colecție de mărțișoare care, pe lângă faptul că vestesc venirea primăverii, îmi doresc să funcționeze și ca ajutoare de aducere aminte a unor obiceiuri pe care dorim să ni le însușim în noul an. Le-am numit “mărțișoare-reminder”.

Sper să vă placă. 💔” 

Târgul "Mărțișor cu dor" se va desfășura de vineri, 28 februarie, până duminică, 1 martie, între orele 9 și 21. Organizator: Asociația NOD. 






















Niciun comentariu:

@diana.topan