Gatsby, invitat la Povești sub stele - Fabrica de fericire

marți, 9 iulie 2019

Gatsby, invitat la Povești sub stele


Gatsby, invitat la Povești sub stele


Ei, ce-a fost mai greu a trecut, adică zilele de luni și marți, de mâine ne pregătim pentru week-end. Și mai ales pentru seara de vineri, când, la cererea publicului, invitat la Povești sub stele va fi chiar Gatsby. Marele Gatsby 👀
Am votat și eu cu acest film pe pagina Povești sub stele și chiar v-am îndemnat să faceți la fel. Se pare că ați fost ascultători 😂. (Glumesc, nu mă cred atât de importantă). E foarte bine: e un film cu o atmosferă aparte, care nu trădează cartea lui Scott Fitzgerald, și cu siguranță vă veți îndrăgosti de personaje. 
Din păcate, eu nu voi putea fi vineri seară la Teatrul de vară. Dar gândul meu va fi la Gatsby, la Daisy  și la prietenul Nick. Voi să mergeți neapărat la film, e alegerea perfectă pentru o vizionare în aer liber.
Să fiți cuminți! 😇







COMUNICAT DE PRESĂ


Povești sub stele  vă invită vineri, 12 Iulie, la ora 22,00, la Teatrul de Vară băimărean, să urmărim împreună, la alegerea publicului, “The Great Gatsby”.
Ecranizarea romanului “Marele Gatsby” de Scott Fitzgerald în regia lui Baz Luhrmann, recreează atmosfera Americii anilor ’20 – epoca prohibiției, a contrabandei și a evoluției favorabile a bursei, în care luxul și depăravarea iau locul valorilor și a moralei. 
Povestea lui Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) este narată de Nick Carraway (Tobey Maguire), un scriitor aspirant, internat pentru dezalcoolizare într-un sanatoriu. El își amintește cum l-a cunoscut pe extravagantul milionar în primăvara anului 1922 când, în căutarea visului american s-a mutat la New York și a început să lucreze pe Wall Street. Căsuța în care locuia era chiar în vecini de conacul lui Gatsby, iar el obișnuia să privească fascinat luxul și opulența petrecerilor găzduite acolo. 
Nick este poftit la cină de verișoara lui, Daisy Buchanan (Carey Mulligan), și de Tom, soțul său afemeiat. Imediat după aceasta, primește o invitație la următorul bal și află că de fapt Gatsby si Daisy au avut o aventură în urmă cu cinci ani, iar el dorește să o întâlnească…
Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. 
Deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi decalate cu o zi înainte sau după data programată. 



Niciun comentariu:

@diana.topan