Primăvara și eternul feminin, celebrate la Muzeul de Artă - Fabrica de fericire

luni, 2 martie 2020

Primăvara și eternul feminin, celebrate la Muzeul de Artă



Pentru a celebra învierea naturii, dar și pentru a marca sărbătorile dedicate femeii, Muzeul Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare” a deschis expoziția intitulată „Portretul unui anotimp: primăvara”, curatoriată de Dorel Topan și Ioan Angel Negrean. 
Până în data de 8 Martie, doamnele și domnișoarele pot vizita expoziția gratuit. De asemenea, opt doamne ale artei băimărene sânt prezentate, în aceste zile, pe toate canalele de comunicare ale muzeului.





COMUNICAT DE PRESĂ


Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» propune publicului expoziția temporară „Portretul unui anotimp: primăvara”.

Expoziția prezintă lucrări din patrimoniul muzeului și va fi deschisă spre vizitare în perioada martie – aprilie 2020 în sala de expoziții temporare a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».



Pentru a celebra începutul primăverii și sărbătorile dedicate doamnelor și domnișoarelor, în intervalul 1-8 Martie, toate vizitatoarele Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» au acces gratuit, atât în expoziția permanentă, cât și în cea temporară. Vă așteptăm cu drag de marți până duminică, între orele 10,00 - 16,30!
Mai mult, prima săptămâna a lunii martie va prezenta publicului opt doamne ale artei băimărene. În fiecare zi, pe canalele de comunicare utilizate de muzeu - site, rețele de socializare, e-mail etc. - vor fi publicate imagini și descrieri ale artistelor care au activat în cadrul Centrului Artistic Baia Mare.

Primăvara începe #LaNoiLaArtă!

dr. Ioan Angel Negrean, drd. Oana Enășel

Niciun comentariu:

@diana.topan