Ileana și Ionuț Horoba la Târgul Darurilor de Crăciun: "Rețete care îmbrățișează, mângâie și alină pielea întregii familii" - Fabrica de fericire

vineri, 26 noiembrie 2021

Ileana și Ionuț Horoba la Târgul Darurilor de Crăciun: "Rețete care îmbrățișează, mângâie și alină pielea întregii familii"

 

 


Mai sunt două săptămâni până când Târgul Darurilor de Crăciun se va deschide la Galeria Várvédö din Centrul Vechi al Băii Mari (vizavi de Turnul Ștefan). Răstimp în care vă voi prezenta pe blog expozanții, precum și produsele cu care și-ar dori să vă încânte. Târgul va fi un loc în care veți putea descoperi cadouri deosebite, pe care să le oferiți cu dragoste, dar și un spațiu cu o atmosferă aparte, care se regăsește doar printre oamenii buni, talentați și prietenoși.





Încep cu prezentarea celor care au avut ideea acestui târg, în urmă cu 10 ani, și care îl duc mai departe indiferent de greutăți. Este vorba despre Ileana și Ionuț Horoba, părinții brandului de cosmetice naturale FAIN, deja cunoscut printre românii care țin ca igiena, sănătatea și plăcerea să se împletească frumos. Ileana este ceramistă, iar propunerea ei pentru aceste sărbători de iarnă sunt căsuțele din ceramică, luminate în interior. Privindu-le, îți amintești de satul bunicilor și de cetele de copii colindători.





De aproape zece ani, Ileana și Ionuț Horoba, pasionați de natură, artă și o viață cât mai sustenabilă, fac magie în atelierul lor de săpun și cosmetice naturale. Ei vor veni la Târgul Darurilor de Crăciun cu produse deja cunoscute și foarte apreciate dar și cu noutăți, pachete gata de pus sub brad, arome alese și un tonus molipsitor. Pachetele "colind", crema cicatrizantă Alifia vraciului, uleiul de masaj Cetinel sunt doar câteva dintre noutățile cu care vă vor încânta.





„Am plecat la drum din Maramureș în 2012. Aici am început să potrivim uleiuri și unturi vegetale, sucuri din legume și fructe, infuzii din plante medicinale și uleiuri esențiale pentru a obține produse cât mai eficiente pentru hidratarea și regenerarea pielii. Curiozitatea ne-a făcut din ce în ce mai dornici de noi descoperiri și astfel am creat rețete care îmbrățișează, mângâie și alină pielea întregii familii, de la cei mici până la cei mai înțelepți membri ai săi.





Astăzi, atelierul nostru se află într-un loc de poveste din Ţara Silvaniei, localizată în totalitate pe teritoriul județului Sălaj, în zona de contact a Crișanei cu Transilvania.





Pachetele „Colind”- gata de pus sub brad s-au născut din bucuria de-a face lucrurile cu plăcere şi pasiune, atenţi fiind la dorințele clienţilor noştri. De aceea, când alegi un cadou de la FAIN te întorci la frumuseţea lucrurilor simple și la modalitatea copilului din tine de a le face. Cu sinceritate, inocenţă, simplitate şi dăruire.





De ce „colind”? Pentru că dincolo de semnificaţia binecunoscută, colindele oferă un prilej de întâlnire, de revedere cu cei dragi. Vremea colindelor este motiv unic de a fi împreună, învăluiţi în miros de cetină și cozonaci.”

Mai multe despre Ileana și Ionuț Horoba și despre produsele FAIN găsiți accesând linkul www.fain-natural.ro

Niciun comentariu:

@diana.topan