Târgul darurilor cu suflet - Fabrica de fericire

vineri, 19 noiembrie 2021

Târgul darurilor cu suflet

 



Nu ştiu ce faceţi voi, dar eu am început să număr zilele până la Crăciun. Şi nu doar că le număr, dar am scos din dulapul cu minuni beculeţele şi brăduţul miniatural, ca să creez un colţ cu atmosferă specială în casă. Pe lângă filmele specifice, Crăciunul mai are câteva ingrediente speciale, care nu pot să-i lipsească. Turta dulce, decorată frumos, lumânările care dau o lumină caldă, ceaiul aromat şi cacaoa fierbinte, veselia colindelor şi... Târgul Darurilor de Crăciun.


De zece ani, în fiecare iarnă, prietenii mei Ileana Horoba-Danci şi Ionuţ Horoba se fac luntre şi punte pentru a organiza acest eveniment mai altfel, la care adună artişti şi artizani din Maramureş şi de aiurea. Se pun în vânzare lucruşoare de toate felurile, practic cam tot ce poate fi oferit ca dar cu suflet, precum şi obiecte de împodobit casa. E o întâlnire a prieteniei şi a bunului-gust, la care este primit oricine ştie să aprecieze frumosul şi simplitatea.


După ce anul trecut târgul a avut loc online, din motive legate de pandemie, anul acesta, la ediţia a X-a, el va putea fi din nou vizitat fizic, în perioada 10-12 decembrie. Locul ales pentru desfăşurarea evenimentului este Galeria Várvédö, un spaţiu nu foarte mare, dar cald şi prietenos, situat în Centrul Vechi, vizavi de Turnul Ştefan (strada Crişan nr. 6).

Blogul Fabrica de fericire este unul dintre partenerii media ei târgului, ceea ce mă onorează şi mă bucură. Aşa că veţi putea citi aici toate detaliile legate de eveniment, pe măsură ce ele apar.


Deocamdată vreau doar să vă spun să vă puneţi nişte bani deoparte, pentru că, dacă vreţi ca de Crăciunul acesta să le faceţi celor dragi cadouri deosebite, Târgul Darurilor de Crăciun este locul perfect unde le puteţi găsi.


Pe curând.

Niciun comentariu:

@diana.topan